Ik ben Anja Zwarthoed en ik ben opgeleid bewustwordingscoach, Ik houd van koken en hardlopen. Ik ben een bewoonster van de oude kom. Mijn jarenlange ervaring in de horeca hebben mijn gevormd maar ook mijn ervaring in de commercie zijn belangrijk geweest. Deze combinatie van ervaringen heeft ervoor gezorgd dat mijn droom, namelijk het starten van een avontuur in Italië, is gerealiseerd. Naast mijn reguliere werk als re-integratiecoach, moeder van een prachtige dochter Liz Jo-Ann en vrouw van mijn geweldig man Kees, heb ik nog vele andere leuke uitdagingen waar ik me mee bezig houd!
Onze droom “Het openen van een appartementen complex in Italië”. Na een grondige verbouwing is in juli 2018 onze droom uitgekomen en is Casa in Bocca al lupo geopend voor verhuur. Daarnaast heb ik samen met mijn vriendin en buurvrouw een online platform waarbij wij alles delen wat met Italië te maken heeft “ Pasievooritalia”
Hopelijk kan ik bij de wijkraad een positieve bijdrage leveren om de leefbaarheid van de oude kom te blijven ontwikkelen.

Anja Zwarthoed WIjkraad Oude Kom